Termeni si conditii

1. Site-ul web danmitranescu.ro este administrat de MITRANESCU DAN-AURELIAN PFA,   cu sediul social in Bucuresti, Int. Buturugeni, sector 5. Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: F40/1600/21.09.2017, CUI RO38252439. (platitor de TVA)
Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

2. Definitii si termini:
Vanzator – danmitranescu.ro prin magazinul online.
Cumparator / Client – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda pe site-ul danmitranescu.ro.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).
Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii prezentate pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Contract – reprezinta contractul  incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului prin intermediul site-ului DanMitranescu.ro.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

3. Acceptarea conditiilor:
Utilizarea site-ului DanMitranescu.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.
DanMitranescu.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

4. Drepturile de autor:
Continutul site-ului DanMitranescu.ro: imagini, texte, elemente de grafica , patente, marci inregistrate, este integral proprietatea DanMitranescu.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul DanMitranescu.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Utilizarea pe DanMitranescu.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva.DanMitranescu.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

 5. Incheierea contractului:
Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul DanMitranescu.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare/confirmare prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii in situatia unei plati anticipate .Ofertele si preturile afisate pe site-ul DanMitranescu.ro se pot modifica fara o avertizare prealabila.
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 24-48 ore, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Produsele sunt disponibile in limita stocului. Prezenta in stoc a produselor afisata de site poate avea fluctuatii rapide datorate comenzilor online si nu garanteaza disponibilitatea articolelor in magazinul fizic. Rezervarea produselor pentru achizitionarea garantata din magazinul fizic poate sa fie facuta numai telefonic sau prin comanda pe site, specificand aspectul in formularul de contact atasat comenzii.
Produsele comandate pe site sau telefonic care au fost ridicate din punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie).

6. Limitare si raspundere:
DanMitranescu.ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, DanMitranescu.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. DanMitranescu.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
DanMitranescu.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul DanMitranescu.ro, acestea find puse la dispozitia site-ului de catre furnizori.

Informatiile incluse pe DanMitranescu.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa danmitranescu@yahoo.com pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
DanMitranescu.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii .
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar danmitranescu.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

7. Garantii:
Toate produsele comercializate pe site-ul DanMitranescu.ro beneficiaza de garantie acordata de DanMitranescu.ro , fara a face trimitere catre producatori , acest lucru ramanand in obligatia vanzatorului. Toate situatiile care includ garantia produselor se solutioneaza la punctual de lucru DanMitranescu.ro, respective magazinul fizic. Transportul produselor la care se cere solutionarea garantiei poate sa fie facut atat prin firme de curierat, cat si prin predarea directa la magazinul fizic. In situatia garantiilor, transportul produselor intra in atributia cumparatorului.
Garantia nu este aplicabila in urmatoarele conditii:
-reparatii sau modificari facute de persoane neautorizate asupra produsului.
-uzuri normale ale produsului.
-utilizari necorespunzatoare sau in conditii improprii.

DanMitranescu.ro acorda o garantie legala de conformitate potrivit prevederilor Legii nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si cu cele ale Ordonantei de Guvern nr. 21/1992 privind protectia consumatorului.

8. Litigii:
Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, partile putandu-se adresa instantei de judecata competente .

9. Protectia datelor:
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tau determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Vanzator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere pe danmitranescu@yahoo.com

10. Modalitati de plata:
-Numerar la livrarea prin curierat;
-Cu cardul online;
-Numerar in magazinul fizic.

11. Modalitati de livrare:
-Fan Courier
-Ridicarea din magazinul fizic.
DanMitranescu.ro nu vinde in strainatate.

12. Termen de livrare:
Termenele de livrare afisate pe site sunt orientative si se aplica doar in cazul comenzilor confirmate, daca nu s-a convenit alt termen impreuna cu clientul.