PLUMBI GRIPPA

Plumbii sunt vopsiti  cu vopsea de cea mai buna calitate, rezistenta la zgarieturi , lovituri puternice , actiunea apei sau a oxizilor din substrat.

Mai multe detalii

3,00 lei cu taxe

Produs nou

Culoarea verde-kaky inchis  este mata si texturata , fapt ce ajuta la un camuflaj perfect .Totodata vopseaua nu are miros.
Plumbii GRIPPA ficsi sunt prevazuti cu vartej nr.1, adaptabil inclusiv pe monturile cu "plumb pierdut".
Calitatea fara cusur si pretul imbatabil fac ca plumbii din aceasta gama sa fie apreciati si folositi de majoritatea pescarilor de competitie.
Model folosit cu precadere in pescuitul plantat, sau cel aruncat pe rauri sau Dunare. Acesta recomandare este datorata formei ce adera foarte bine la substrat si astfel reduce posibilitatea ca montura sa fie trasa din zona nadita datorita tensiunilor din fir specifice stilurilor de pescuit amintite.

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie