LANSETA HAKUYO MTX 14 BLACK EDITION

Dupa 10 ani pe piata din Romania, perioada in care MTX14 a devenit prima alegere a multor pescari de crap din tara, lanseta vine echipata pentru editia aniversara  cu inele tip K de ultima generatie.  Atat inelele cat si mandrina Fuji  au culoarea neagra, iar blank-ul din completeaza ideea de "BLACK EDITION".

Mai multe detalii

480,00 lei cu taxe

004

Produs nou

In anul 2018 lanseta MTX 14 vine echipata cu noua serie de inele tip K, avand  inelul de plecare de 50mm extra slim,  aceasta serie de inele fiind  intalnita numai pe lansete de top, cu costuri  ridicate.
Inelele tip K SLIM prezinta o serie de avantaje:
- forma inelelor tip K SLIM  diminueaza formarea buclelor in lansare si asigura o mai buna desfasurare a firului.
- inelele tip K SLIM au ceramica foarte subtire , acest lucru asigurand o greutate redusa si o buna revenire a lansetei la aruncare.
- inelele tip K SLIM, prin constructia partii metalice, ce acopera in mare parte inelul, asigura o foarte buna protejare a pastilei ceramice la lovituri.
- nu in ultimul rand, forma inelelor tip K SLIM da un cu totul aspect  lansetelor,  constructia partilor metalice fiind mult mai putin vizibila in comparatie cu inelele clasice, ansamblul iesind in evidenta prin suplete.
Lanseta isi pastreaza blank-ul atat de apreciat pentru discrepanta intre greutatea redusa si puterea accentuata.
Mandrina Fuji inchide seria calitatilor  pe o laneta placuta in utilizare, ce acopera toate cerintele unui pescuit complet la crap.

Cateva lucruri despre MTX 14, sau care sunt calitatile unei lansete :

" In anul 2008 a inceput totul. Din nevoia de a avea un echipament util in competitii, am inceput sa-mi concep singur lansetele de crap. Reusisem acest lucru pe lansete de spinning, asa ca stiam ce am de facut. Am gasit dupa mai multe incercari un blank ce intrunea calitatile general valabile.  MTX 12 de la Hakuyo. L-am curatat de lacurile inutile functional si i-am inlocuit inelele cu unele mai usoare. Am obtinut cu totul alta lanseta: HAKUYO MTX14".
 
    Calitatile de baza ale unei lansete  sunt :

1.SA FIE CAT MAI USOARA.
Acest lucru implica un carbon de calitate,  lipsa lacurilor comerciale, inele subtiri , mandrina usoara.
2. SA FIE CAT MAI PUTERNICA.
Asta inseamna sa se indoaie cat mai putin sub actiunea greutatilor ce trebuiesc lansate,  dar fara sa obtinem un bat greu. Aici tot calitatea carbonului este edificatoare.
3. SA NU SE RUPA  in conditii normale de utilizare si nici chiar cand acestea se depasesc. Acest lucru depinde prioritar de material si de o mufare cat mai sigura, realizata numai pe masini de rectificat si niciodata prin imbinare direct pe tronsonul scos din matrita,  eventual lacuit.  In astfel de situatii mufarile au zone de imperfectiune, ce aduc in timp fisuri pe blank, sau  permit desfacerea accidentala a lansetei in aruncare, lucru ce duce de cele mai multe ori la ruperea acesteia.
4. INELELE , prin greutatea aparent nesemnificativa, au un aport major in balansul pe care il imprima lansetei dupa aruncare. Balansul amplu sau prelungit ( "revenirea slaba" cum i se mai spune) reduce aruncarea cat si precizia acesteia.
 Asa ca avem nevoie de inele cat mai usoare. Acest lucru se realizeaza printr- o ceramica subtire si un singur picior metalic, elemente care numai prin calitate suplinesc rezistenta produselor similare  mai groase sau prevazute cu doua picioare.


 In urma mai multor teste pe prototip, lanseta a fost acceptata de brandul Hakuyo pentru productia de serie.    Astfel am obtinut o lanseta de numai 400g, placuta in utilizare, dar in acelasi timp cu o putere remarcabila.
 Imediat au aparut rezultatele . In primul concurs  " HAKUYO CASTING CUP 2012 " ,    MTX14 a facut fata cu brio celor mai renumite lansete pentru distanta din pescuitul la crap, cu preturi cel putin duble  , dominand podiumul la toate cele trei categorii din concurs.
 Acum,  MTX 14 este alegerea multor pescari de competitie cu rezultate notabile in pescuitul de la noi. Au fost obtinute peste 400 de trofee competitionale in care au fost folosite lansete MTX, iar acest  lucru denota alegerea pe care o fac pescarii de la noi, pescari ce dispun de informare si discernamant in alegerea echipamentului,  pescari a caror alegeri sunt strict pentru un pescuit optim  la preturi reduse.
Lanseta este disponibila in varianta de 3,90m.

     GARANTIE COMERCIALA  LANSETA  MTX 14 - 3,90m

   Garantia comerciala oferita de danmitranescu.ro pentru lanseta MTX 14 cu lungimea de 3,90m   este de UN AN.   Aceasta garantie consta in dreptul clientilor de a restitui produsul pe parcursul perioadei specificate si de a primi integral costul acestuia.

   Garantia comerciala se acorda in situatia in care clientul gaseste pe piata un produs similar* cu o valoare de pana la 700 lei* ce prezinta:

  1.  avantaje legate de  parametrii  specifici  aruncarilor la  mare  distanta  (parametrii aferenti carbonului cu puritate ridicata, cu adaosuri reduse de fibra de sticla ) :

-  la aceeasi greutate a blank-ului sau mai mica, lanseta gasita are o putere mai mare. ( teste )

-  la aceeasi greutate a blank-ului sau mai mica, lanseta gasita are o actiune mai rapida. ( teste )

-  la aceeasi greutate a blank-ului sau mai mica, lanseta gasita este mai rezistenta la rupere. ( teste similare aruncarii )

-  la aceeasi greutate a blank-ului sau mai mica, lanseta are o revenire mai buna ( stabilizarea lansetei dupa aruncare )

 2.  piese componente corespondente cu calitati superioare:

-  mandrina ( recunoscuta mai buna  sau cu pret de catalog mai mare )

-  inele ( mai rezistente ca materiale, mai usoare, cu ceramica mai subtire, sau cu proiectarea superioara a formei )

-  spigot ( mai sigur la demufare – teste )

   Garantia de conformitate este valabila in baza documentului de la achizitie.

  *Prin “produs similar” se intelege orice lanseta de crap din afara gamei MTX ,cu aceeasi lungime si cu aceeasi greutate ( sau mai mica) a blank-ului,  iar pretul de maximum 700 lei pentru un astfel de produs  trebuie sa fie cel cu amanuntul, sa se regaseasca in  magazinele online de pe teritoriul Romaniei si sa nu fie obiectul unei promotii.


LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE3,75lbs
ACTIUNESEMIRAPIDA
INELE SIC K SLIM 50 - 12mm
MANDRINAFUJI 20mm
MATERIALCARBON
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE450g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie