Produsele sunt livrate de  MITRANESCU DAN-AURELIAN PFA,   cu sediul social in Bucuresti, Int. Buturugeni, sector 5. Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: F40/1600/21.09.2017, CUI RO38252439. (platitor de TVA)

Costuri transport si transport gratuit

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda ca doresti ridicarea personala a coletului de la cel mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzati livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Procesare si livrare comenzi

Comenzile primite pana in ora 16:00 (luni - joi) sunt expediate in aceeasi zi. Nu se expediaza comenzi vineri, sambata si duminica. Comenzile primite in aceste zile se vor expedia luni. Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore, in functie de localitatea de destinatie. Pentru livrare sambata te rugam sa soliciti acest lucru in comanda.
Livrarea se va face la adresa solicitata de client, pe cat posibil in intervalul orar solicitat.
In cazul in care, din motive de confidentialitate, clientul doreste sa ridice personal pachetul din statia firmei de curierat sau de la sediul din Bucuresti, se poate solicita acest lucru in comanda.

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit asupra continutului comenzii si doresti sa faci modificari  sau sa o anulezi, te rugam sa ne suni in timp util la tel. 0727.780.279 .

Modalitati de livrare

Produsele comandate online se pot livra prin curierat rapid sau direct in magazinul fizic, acest lucru putand fi solicitat in comanda.

Retur simplu in 14 zile

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.