MOMITOR CU TIJA MV2 70x34 - 60g TIJA 4mm

Modelul consacrat de momitor MV2 (primul momitor de crap din lume prevazut cu sistem autointepare si tija rigida - inovatie  Dan Mitranescu).
Sistem autointepare in interiorul plumbului terminal.  
Centrul de greutate apropiat de varful momitorului pentru a oferi stabilitate in lansare si implicit aruncari mai lungi.  
Tija pvc  cu posibilitate de reconditionare sau schimbare in cazul deteriorarii.  
Constructie solida. 
Lungime 70mm
Diametru 34mm.   
Greutate 60g.
Greutate incarcat cu nada: 90g - 140g
Tija cu diametrul de 4mm.

Mai multe detalii

3,50 lei cu taxe

347

Produs nou

Avand o greutate  de aproximativ 60g, acest momitor de crap accepta nada pana la 90-130g.
Momitoarele sunt vopsite electrostatic cu vopsea de cea mai buna calitate, rezistenta la zgarieturi , lovituri puternice , actiunea apei sau a oxizilor din substrat.Culoarea verde-kaky inchis este mata si structurata, fapt ce ajuta la un camuflaj perfect.  
Vopseaua nu are miros .
Momitoarele din aceasta gama sunt apreciate si folosite de majoritatea pescarilor de competitie.


Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie