MOMITOR RASUCIT MV2 68x32 - 60g TIJA 4mm

Momitor a fost conceput  pe linia deja cunoscuta a momitoarelor  MV2 si beneficiaza de o noua inovatie adusa de Dan Mitranescu momitoarelor de crap.   
Forma spiralata reduce rasucirea firelor datorita faptului ca momitorul se roteste pe recuperare contrar rasucirii firelor in lansare.
Forma spiralata retine nada mult mai bine in comparatie cu momitoarele uzuale, acesta, pe langa mecanica nadei, fiind unul dintre cele mai importante secrete ale pescuitului cu naditoare. 
Sistem autointepare in interiorul plumbului terminal .  
Centrul de greutate apropiat de varful momitorului pentru a oferi stabilitate in lansare si implicit aruncari mai lungi.  
Tija pvc  cu posibilitate de reconditionare sau schimbare in cazul deteriorarii. 
Lungime 68mm. 
Diametru 32mm.      
Greutate 60g.  
Greutate incarcat cu nada: 80g - 140g
Tija cu diametrul de 4mm.

Mai multe detalii

4,20 lei cu taxe

348

Produs nou

Acest momitor are o greutate  de aproximativ 60g si accepta nada pana la 80-140g, ajungand la masa optima pentru aruncari la distanta cu majoritatea lansetelor de crap.
Momitoarele sunt vopsite electrostatic cu vopsea de cea mai buna calitate, rezistenta la zgarieturi , lovituri puternice , actiunea apei sau a oxizilor din substrat.Culoarea verde-kaky inchis este mata si structurata, fapt ce ajuta la un camuflaj perfect.
Vopseaua nu are miros .
Momitoarele din aceasta gama sunt apreciate si folosite de majoritatea pescarilor de competitie.


Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie