GARANTII PRODUSE

DanMitranescu.ro acorda o garantie legala de conformitate potrivit prevederilor Legii nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si cu cele ale Ordonantei de Guvern nr. 21/1992 privind protectia consumatorului.
Toate produsele comercializate pe site-ul DanMitranescu.ro beneficiaza de garantie acordata de DanMitranescu.ro , fara a face trimitere catre producatori , acest lucru ramanand in obligatia vanzatorului. Toate situatiile care includ garantia produselor se solutioneaza la punctual de lucru DanMitranescu.ro, respective magazinul fizic. Transportul produselor la care se cere solutionarea garantiei poate sa fie facut atat prin firme de curierat, cat si prin predarea directa la magazinul fizic. In situatia garantiilor, transportul produselor intra in atributia cumparatorului.
Garantia nu este aplicabila in urmatoarele conditii:
-reparatii sau modificari facute de persoane neautorizate asupra produsului.
-uzuri normale ale produsului.
-utilizari necorespunzatoare sau in conditii improprii.
-la garantia lansetelor intra blank-urile rupte circular, sustinute de testul defectoscopic, ce evidentiaza  fisuri  sau depuneri inegale de carbon in sectiune. Daca lanseta nu prezinta astfel de defecte, se considera ca a fost rupta in urma unei folosiri necorespunzatoare si in astfel de cazuri nu se ofera garantie. Blank-urile ce prezinta fisuri longitudinale nu beneficiaza de garantie, deoarece aceste defecte apar numai in situatia lovirii lansetei sau a mufarii incorecte .

Pentru o utilizare  indelungata si fara evenimente nedorite, in situatia in care sunteti la inceput de drum in pescuit  sau in utilizarea articolelor achizitionate, va rugam sa citesti recomandarile de folosire aferente produselor de pe site-ul nostrula sectiunea: SFATURI DE UTILIZARE PRODUSE.