MULINETA HAKUYO YM6000

Productie a anului 2017, mulineta HAKUYO YM6000 este destinata pescuitului la feeder, sau pentru orice alt stil de pescuit unde se cere o mulineta cu gabarit redus.

Mai multe detalii

110,00 lei cu taxe

692

Produs nou

Mulineta YM6000 are o viteza de recuperare marita la 4,9:1, este prevazuta cu 8 rulmenti, manivela metalica si tambur de rezerva din grafit.
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE410g
DIAMETRU TAMBUR60mm
NR. RULMENTI8
RAPORT DE RECUPERARE4,9:1
CAPACITATE TAMBUR 10,35 / 140m
CAPACITATE TAMBUR 20,35 / 140m
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie