TESTEAZA SI NU TE LASA INFLUENTAT !

Creat: joi, ianuarie 16, 2020

    Testeaza  GRATUIT  lansetele TAZURA sau MTX NEW CONCEPT , atat in comparatie cu vechile modele MTX prevazute cu 6 inele,  cat si cu oricare  alta lanseta.   Lansetele  pot sa fie alese dintre  modelele TAZURA  Cadet, Sublim, Class, Class 3K  si   MTX 14 Black Edition, MTX 14 New Concept, MTX CLASS  Black Edition si MTX CLASS New Concept.

    Testarea lansetelor de crap  este disponibila la  danmitranescu.ro de mai bine de 10 ani si suntem  singurul brand care  a oferit acest serviciu, fara sa ne fie teama de comparatia directa cu produse similare.   Totusi, ne-am limitat  la o zi de testare si la zona Bucurestiului.  
Acum , lansetele se pot testa pana la 5 ZILE, iar serviciul este disponibil pentru  TOATA  TARA !
Inainte de a te lasa influentat  de reclame, de vanzatorii din magazine sau de acolitii lor de pe internet, ai posibilitatea de a testa lansetele si de a alege ce ti se potriveste cel mai bine.
   Nu te lasa pacalit  de aruncarile cu plumbul gol din casting !  Acum aproximativ 10 ani, noi am inventat concursurile de casting pe aruncarile specifice  pescuitului la crap. Am pus in mana pescarilor  lansetele noastre pentru a fi comparate cu lansetele personale, in regim de concurs .  Asa am reusit sa ne facem cunoscuta calitatea lansetelor, concurentii vazand direct diferentele, iar rezultatele putand  sa fie studiate si de alti pescari interesati.   Asa am castigat piata ani la rand, pe criterii concrete si corecte.
Totusi, aceste concursuri au fost capusate  si transformate  dintr-un test elocvent in capcane comerciale.
Unele concursuri de casting sunt exclusiviste. In ele se cere folosirea unui singur tip de lanseta, fara ca pescarul sa poata trage o concluzie reala , iar in concursurile de casting in care se folosesc lansete la liber  sunt trimisi aruncatori  foarte buni, platiti pentru a promova lansete. Acestia se folosesc de  o smecherie mai putin stiuta, pentru a promova lansete slabe care au costuri mari:  pe orice lanseta de crap, daca se pune plumbul potrivit , se pot obtine rezultate foarte bune, chiar de peste 180m, iar in mana aruncatorilor experimentati  lanseta respective chiar poate castiga concursuri.  Totusi,  cu putina atentie, se observa ca plumbii folositi sunt de 100g-110g, aceasta fiind plaja care scoate in evidenta orice lanseta cu calitate medie, dar numai  in mana unui aruncator bun. Totusi ramane o lanseta comuna, iar daca pretul este nejustificat de mare,  interesul  este evident !
      Vine  si intrebarea:    O lanseta care arunca optim 100g  scoate aceleasi rezultate cu monturi uzuale din pescuit  ce au greutati intre 130g - 180g ?   In niciun caz !     Numai pentru ideea de “distanta” in pescuit  se foloseste un plumb de minimum 110g, aruncarile cu adevarat lungi in pescuit fiind facute cu plumbi de 120-130g  ce au puterea sa traga montura  dupa ei.   Un simplu boilies are 10g. Un sac solubil cat nuca are 30g. Un sac solubil  pentru ten sau care sustine patul de nada  are minimum 60g.  Un momitor incarcat are peste 130g, iar daca ii atasam si un saculet solubil, ne apropiem de 200g.
Oare lanseta care arunca optim 100g   cum se comporta cu o astfel de montura?!  Putin pescari stiu, dar o montura de 150g  pe o astfel de lanseta pierde  cel putin 20m in fata unei lansete cu adevarat bune, in mana aceluiasi pescar. Asta,  in situatia in care nu se rupe.
Poate unii vor spune ca un spod se preteaza la fel de bine  pentru  astfel de greutati. ( Prin spod a se intelege  lanseta puternica si grea ). Gresit !  Lansetele grele ( 500-600g ) se incarca foarte greu de majoritatea pescarilor datorita masei mari a lansetei, pierde din viteza de executie si implicit in distanta.   Tot o lanseta de calitate, usoara  ( 400-430g ) si putermica, acestia fiind parametrii ce definesc  prioritar  calitatea lansetelor, o sa fie castigatoare in mana aceluiasi pescar, chiar si in fata spod-urilor, mai ales dupa cateva  aruncari in care bratele vor obosi.

Asa ca nu iti ramane decat sa incerci singur  si sa aflati adevarul in cautarea lansetei care ti se potriveste cel mai bine, pentru pescuitul pe care il practici.

    De aici a venit si ideea acestui pas pe care il facem pentru a scoate in evidenta calitatea  lansetelor pe care le recomanda  sub aceleasi principii , respectiv  pe rezultate concrete in mana fiecarui pescar.

     In situatia in care ai decis  sa compari  lansetele MTX cu oricare  alt model, sau chiar intre ele, iti recomandam:
-  foloseste pe lansete mulinete identice, pregatite cu acelasi fir.
- cantareste o montura pe care o folosesti frecvent in pescuit  si  testeaza lansetele cu greutatea aflata,  ideal fiind chiar cu montura in sine, deoarece aerodinamica scazuta a unui sac solubil este invinsa numai de un plumb greu.
      Garantam rezistenta MTX-urilor in aruncari cu orice montura de pana la 180g. Recomandam  testele cu 150g, in jurul acestei valori fiind principalele monturi cu atractivitate mare din pescuit ( momitoare, saci solubili , … ).  Pana la urma, lansetele se achizitioneaza pentru pescuit, nu pentru aruncari pe camp.
      Pentru a-ti  verifica rezultatele si a face testele in conditii de casting, foloseste  plumbi de  110g pe MTX 14 si il poti compara cu oricare alta lanseta, chiar si de doua ori mai scumpa. Rezultatele se vor pastra inclusiv in teste cu  greutati mai mari.  Poti sa urci  greutatile pana cand una dintre lansete cedeaza. Pentru MTX raspundem noi !   Rezistenta si  pretul  sunt  avantajele MTX 14 in fata altor lansete ce au aceleasi rezultate. De ce sa platesti mai mult sau sa risti ?!
        In testele de casting cu MTX CLASS recomandam plumbi de 120g- 125g  si lanseta o sa castige in fata oricarei alte lansete, in mana majoritatii pescarilor. Totusi, valoarea Class-ului nu in asta consta. In cazul pescuitului, respectiv a monturilor de 140g-170g, o sa se vada diferenta intre o lanseta de maxima calitate si restul.

      Daca deja ai lansete MTX  14 ,  MTX CLASS  sau ai in plan sa achizitionezi unul dintre cele doua modele,  iti recomandam  sa testezi variantele NEW CONCEPT sau TAZURA  prevazute cu 9, respectiv 7 inele, in comparatie directa cu vechiul model cu 6 inele.  Detaliile despre NEW CONCEPT se gasesc pe pagina produselor din serie.
Lasa  in asteptare  presupunerile sau interesele  altora si testeaza  singur  noua idee de dispunere a inelelor care aduce avantaje considerabile lansetelor , sub toate aspectele.
Asa cum in  Romania a fost inventat pescuitul la mare distanta si se practica la scara larga, tot aici trebuia sa aducem si imbunatatiri lansetelor in acest sens. Am reusit.  NEW CONCEPT este dovada.

     Iti oferim  gratuit  testarea lansetelor  pentru ridicarea  acestora  de la depozitul din Bucuresti , iar  pentru numai 30 lei  oferim testarea lansetelor in  toata tara, in zona de distributie Fan Courier.
Suma de 30 lei reprezinta taxele de curierat   tur – retur.
Pentru a primi lansetele trebuie achitata contravaloarea acestora la primirea coletului, urmand ca la intoarcerea lansetelor sa se restituie suma.  Se pot trimite pentru testare  mai multe modele, o singura lanseta pe model.
Lansetele se trimit in tub de PVC si se inapoiaza in acelasi tub. Perioada de 5 zile se calculeaza de la primirea coletului si pana la predarea acestuia catre curier.
Garantia lansetelor ramane in atributia noastra, inclusiv pentru transport, cu rugamitea de a exista  buna credinta in testarea lor.
Recomandam   SFATURI UTILIZARE LANSETE.


Lansetele se pot  solicita  in vederea testarii  prin comanda  online pe  danmitranescu.ro , mentionand in mesajul atasat comenzii faptul ca lansetele sunt pentru testare,  sau telefonic.

TESTEAZA  SI  NU TE LASA INFLUENTAT  !

Comentarii

Scrie Comentariu