MINCIOG CARBON 3K TAZURA 100x100 , doua tronsoane - 200cm

Minciogul de crap Tazura este construit  in intregime din carbon 40T, aspect ce ii confera o rigiditate mare si o greutate mult redusa in comparatie cu alte  modele similare.  Coada minciogului este acoperita cu panza de carbon 3K pentru un plus de rigiditate, un aspect deosebit si rezistenta  mare la zgarieturi.  Minciogul are coada realizata din doua tronsoane, iar imbinarea este realizata pe baza de spigot.  In opinia noastra, minciogul de carbon pentru crap  Tazura 200 3K ofera calitate maxima pentru un astfel de produs, atat functional cat si estetic. 

Mai multe detalii

256,00 lei cu taxe

1477

Produs nou

Plasa minciogului Tazura 3k este confectionata din material rezistent cu ochiuri de 6mm, iar cusaturile sunt surfilate in cinci ate, aspect ce confera cea mai mare rezistenta pentru astfel de imbinari, dar si un aspect ingrijit.
Minciogul este prevazut cu brate conice !
Conectorul de pe coada este din duraluminiu masiv pentru a asigura o imbinare sigura cu coada, pastrand in acelasi timp o greutate scazuta, iar filetul este realizat prin bucsare cu o piesa de bronz, aceasta asigurand durabilitatea filetului in utilizare.
Culoarea plasei este cachi, iar componentele din carbon pastreaza linia Black Edition.

Pentru o detaliere completa a caracteristicilor ce definesc minciogurile va recomandam articolul: CUM ALEGEM MINCIOGUL DE CRAP.

Lungime totala coada carbon: 200cm.
Lungime bride carbon: 100cm.
Deschidere: 110cm.
Adancime plasa 100cm.
Greutate totala: 680g.
Greutate coada carbon: 260g.
Putere coada carbon: 5 lbs.
Diametru coada: 14mm pe varf si 17mm pe cotor.
Lungime de transport: 110cm.
Minciogul este prevazut cu husa pentru transport.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie