LANSETA FIBRA PLINA HAKUYO

Lanseta din fibra plina iese in evidenta prin rezistenta, fiind cea mai sigura lanseta lund in calcul acest aspect, dar si prin elasticitatea marita, proprietate ce faciliteaza un foarte bun semnal atunci cand batul este folosit pe rauri sau Dunare.

Mai multe detalii

45,00 lei cu taxe

Produs nou

Lanseta din fibra plina Hakuyo este recomandata pescuitului cu solicitari mari ale batului, combinata cu nevoia unui semnal cat mai bun pe varf, pentru a sesiza inclusiv trasaturile fine. Modelul este confectionat din doua tronsoane.
Lanseta din fibra plina Hakuyo are mufare metalica prevazuta cu piulita de siguranta.
Se fabrica in trei variante de lungime :1,8m ; 2,10m ; 2,40m ; 2,70m si 3m.
LUNGIME2,10m / 2,40m / 2,70m / 3m
NR. TRONSOANE2
PUTERE100-400g
ACTIUNEPARABOLICA
INELESIC
MANDRINADPS 20mm
LUNGIM TRANSPORT1,15m / 1,25m / 1,45m / 1,55m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE320g / 420g / 520g / 580g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie