LANSETA TAZURA X-SPOD

Moul model  Tazura X-SPOD prezinta caracteristicile unei lansete de maxima performanta atunci cand se vizeaza distantele extreme, atat cu monturile de pescuit, cat si la nadirea cu rachete sau cupe.
X-SPOD detine o putere ridicata raportat la o greutate redusa a blank-ului, iar aceste caracteristici definesc lansetele destinate aruncarilor lungi.

Mai multe detalii

350,00 lei cu taxe

1297

Produs nou

Lanseta de crap Tazura X-SPOD  detine un blank foarte puternic si usor, iar seria de inele New Concept 7 ridica performantele lansetei la cel mai inalt nivel
Lanseta este prevazuta cu mandrina Tazura, o mandrina inovatoare ce combina un aspect slim cu o prindere sigura pentru orice tip de mulineta de crap.
Modelul este prevazut cu seria de inele New Concept 7 tip K cu ceramica foarte subtire. Inelul de plecare vine cu partea metalica mult mai subtire ca a modelelor anterioare si are marimea 50 .
Seria de inele New Concept 7 aduce avantaje reale lansetelor de crap prin:
- distribuire mai buna a fortelor pe blank, reducand astfel riscul ca la suprasolicitari lanseta sa se rupa,
- print reducerea diametrului spiralei descrise de fir la trecerea prin inele, reducand astfel frecarea acestuia cu blankul, 
- duce catre zero posibilitatea ca firul sa se incurce pe inele la aruncare,
- da o revenire mult imbunatatita si implicit reduce amplitudinea sinusoidei descrise de fir la iesirea de pe lanseta, cu avantaje reale atat in lansare cat si in conditii de vant lateral.
Toate acestea reprezinta un avantaj in performantele lansetei atunci cand se vizeaza lanseurile lungi.
Greutatea redusa recomanda X-SPOD pentru nadit, fiind o lanseta care nu solicita fizic in timpul naditului, asa cum se intampla in cazul lansetelor mai grele.
Lanseta este construita pe linia "Black Edition".

Tazura X-SPOD castiga prin performanta in aruncare si prin pretul foarte bun raportat la parametrii lansetei.

Pentru a compara modelul cu celelalte lansete pe care le recomandam se pot gasi informatii exacte in articolul
CLASIFICARE LANSETE DE CRAP.
LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE4,5 lbs
ACTIUNESEMIRAPIDA
INELENew Concept, tip K slim, plecare 50.
NUMAR INELE7
MANDRINA TAZURA 18mm
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE460g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie