LANSETA TAZURA CLASS NEW 2021

Noul model  Tazura Class aduce imbunatatiri prin componentele de ultima generatie si prin seria de inele New Concept 7. Modelul se poate compara cu mult mai cunoscutul  Class Black Edition atat ca performante cat si ca aspect, cu precizarea ca noul model este putin mai moale, dar aceasta diferenta este suplinita prin considerente constructive.


Mai multe detalii

340,00 lei cu taxe

-15%

400,00 lei cu taxe

1295

Produs nou

Lanseta de crap Tazura Class  detine un blank puternic si usor, iar seria de inele New Concept 7 ridica performantele lansetei intre cele mai bine cotate.
Lanseta este prevazuta cu mandrina Tazura, o mandrina inovatoare ce combina un aspect slim, cu o prindere sigura pentru orice tip de mulineta de crap.
Modelul este prevazut cu seria de inele New Concept 7 tip K cu ceramica foarte subtire. Inelul de plecare vine cu partea metalica mult mai subtire ca a modelelor anterioare si are marimea 50 .
Seria de inele New Concept 7 aduce avantaje reale lansetelor de crap prin:
- distribuire mai buna a fortelor pe blank, reducand astfel riscul ca lanseta ca la suprasolicitari lanseta sa se rupa,
- print reducerea diametrului spiralei descrise de fir la trecerea prin inele, reducand astfel frecarea acestuia cu blankul, 
- duce catre zero posibilitatea ca firul sa se incurce pe inele la aruncare,
- da o revenire mult imbunatatita si implicit reduce amplitudinea sinusoidei descrise de fir la iesirea de pe lanseta, cu avantaje reale atat in lansare cat si in conditii de vant lateral.
Toate acestea reprezinta un avantaj in performantele lansetei atunci cand se vizeaza lanseurile lungi. Mai mult de atat, noua serie de inele ofera inclusiv in pescuitul plantat avantajul de a reduce considerabil posibilitatea ca firul sa se incurce pe inele la desfasurarea de pe tambur.
Tinuta lansetei a trecut la alt nivel, iar in timpul drill-ului lanseta lucreaza mult mai permisiv, urmarind toate miscarile pestelui, reducand miscarile sacadate regasite in cazul lansetelor cu 6 inele.
Lanseta este construita pe linia "Black Edition".

Tazura Class castiga printr-un aspect fara cusur, prin performanta regasita intre lansetele de top si mai ales prin pretul foarte bun raportat la parametrii lansetei.

Pentru a compara modelul cu celelalte lansete pe care le recomandam se pot gasi informatii exacte in articolul
CLASIFICARE LANSETE DE CRAP.
LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE4 lbs
ACTIUNESEMIRAPIDA
INELENew Concept, tip K slim, plecare 50.
NUMAR INELE7
MANDRINATAZURA 18mm
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE455g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie