LANSETA TAZURA SUBLIM NEW 2021

Noul model de lanseta de crap Tazura Sublim vine ca o provocare pentru modelul ce a facut istorie in lumea lansetelor de crap de la noi, respectiv MTX14.  Sublim ofera parametrii similari modelului consacrat, prezinta componente imbunatatite, iar  pretul completeaza cerintele  ce pot inclina alegerea in favoarea sa. Mai mult, prin imaginea de ansamblu a lansetei, Sublim isi sustine denumirea. Lanseta prezinta un blank "slim" si componente ce pastreaza aceasta linie.


Mai multe detalii

272,00 lei cu taxe

-15%

320,00 lei cu taxe

1294

Produs nou

Tazura Sublim detine un blank subtire si usor, dar  pastreaza o putere ce o plaseaza in gama lansetelor de top.
Lanseta este prevazuta cu mandrina Tazura, o mandrina inovatoare ce combina un aspect slim, cu o prindere sigura pentru orice tip de mulineta de crap.
Modelul este prevazut cu seria de inele New Concept 7 tip K cu ceramica foarte subtire. Inelul de plecare vine cu partea metalica mult mai subtire ca a modelelor anterioare si are marimea 50 .
Seria de inele New Concept 7 aduce avantaje reale lansetelor de crap prin:
- distribuire mai buna a fortelor pe blank, reducand astfel riscul ca lanseta ca la suprasolicitari lanseta sa se rupa,
- print reducerea diametrului spiralei descrise de fir la trecerea prin inele, reducand astfel frecarea acestuia cu blankul, 
- duce catre zero posibilitatea ca firul sa se incurce pe inele la aruncare,
- da o revenire mult imbunatatita si implicit reduce amplitudinea sinusoidei descrise de fir la iesirea de pe lanseta, cu avantaje reale atat in lansare cat si in conditii de vant lateral.
Toate acestea reprezinta un avantaj in performantele lansetei atunci cand se vizeaza lanseurile lungi. Mai mult de atat, noua serie de inele ofera inclusiv in pescuitul plantat avantajul de a reduce considerabil posibilitatea ca firul sa se incurce pe inele la desfasurarea de pe tambur.
Tinuta lansetei a trecut la alt nivel, iar in timpul drill-ului lanseta lucreaza mult mai permisiv, urmarind toate miscarile pestelui.
Lanseta este construita pe linia "Black Edition".
Tazura Sublim castiga printr-un aspect fara cusur, prin usurinta in utilizare fiind o lanseta usor de incarcat si totodata  surprinde prin puterea oferita, performantele lansetei putand fi considerate de top.
Pentru a compara modelul cu celelalte lansete pe care le recomandam se pot gasi informatii exacte in articolul
CLASIFICARE LANSETE DE CRAP.
LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE3,75 lbs
ACTIUNESEMIRAPIDA
INELENew Concept, tip K slim, plecare 50.
NUMAR INELE7
MANDRINATAZURA 18mm
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE450g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie