LANSETA TAZURA CADET NEW 2021

Noua lanseta Tazura Cadet ofera la un pret decent parametrii unui pescuit complet la crap. Modelul este prevazut cu un blank performant, subtire, usor si puternic, pretul redus fiind dat de inelele de generatie mai veche in privinta formei partii metalice, dar care prezinta ceramica subtire SIC de calitate. .
Lanseta Tazura Cadet se adreseaza pescarilor incepatori, sau celor care nu vor sa investeasca foarte mult in performanta unei lansete, dar in acelasi timp pastreaza parametrii suficient de avansati pentru a oferi siguranta unui bat rezistent si pe care te poti baza inclusiv in cazul aruncarilor energice.


Mai multe detalii

212,50 lei cu taxe

-15%

250,00 lei cu taxe

1293

Produs nou

Tazura Cadet detine un blank de calitate,  puternic, subtire si usor.
Lanseta este prevazuta cu mandrina Tazura, o mandrina inovatoare ce combina un aspect slim cu o prindere sigura pentru orice tip de mulineta de crap.
Modelul este prevazut cu seria de inele New Concept 7 in varianta inelelor uzuale.
Seria de inele New Concept 7 aduce avantaje reale lansetelor de crap prin:
- distribuire mai buna a fortelor pe blank, reducand astfel riscul ca lanseta ca la suprasolicitari lanseta sa se rupa,
- print reducerea diametrului spiralei descrise de fir la trecerea prin inele, reducand astfel frecarea acestuia cu blankul, 
- duce catre zero posibilitatea ca firul sa se incurce pe inele la aruncare,
- da o revenire mult imbunatatita si implicit reduce amplitudinea sinusoidei descrise de fir la iesirea de pe lanseta, cu avantaje reale atat in lansare cat si in conditii de vant lateral.
Toate acestea reprezinta un avantaj in performantele lansetei atunci cand se vizeaza lanseurile lungi. Mai mult de atat, noua serie de inele ofera inclusiv in pescuitul plantat avantajul de a reduce considerabil posibilitatea ca firul sa se incurce pe inele la desfasurarea de pe tambur.
Tinuta lansetei a trecut la alt nivel, iar in timpul drill-ului lanseta lucreaza mult mai permisiv, urmarind toate miscarile pestelui si reducand miscarile sacadate regasite in cazul lansetelor cu 6 inele.
Tazura Cadet este construita pe linia "Black Edition".
Tazura Cadet castiga printr-un aspect placutr, prin performanta apropiata modelelor de top si mai ales prin pretul foarte bun raportat la parametrii lansetei.

Pentru a compara modelul cu celelalte lansete pe care le recomandam se pot gasi informatii exacte in articolul
CLASIFICARE LANSETE DE CRAP.
LUNGIME3,90m
NR. TRONSOANE2
PUTERE3,75 lbs
ACTIUNESEMIRAPIDA
INELENew Concept 7 , plecare 50mm
MANDRINATAZURA 18mm
LUNGIM TRANSPORT2,10m
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE455g
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie