MONOFILAMENT TAZURA M-LINE PORTOCALIU 1200m

M-LINE PORTOCALIU   este un monofilament exclusiv Dan Mitranescu ce ofera o calitate ridicata la un pret decent.
Garantam calitatea, prospetimea si lungimea tronsoanelor.  
Monofilamentul M-LINE PORTOCALIU  are initial culoarea rosie, dar dupa primele utilizari firul capata o nuanta deschisa de portocaliu.

Tamburul contine 1200m monofilament, acesta fiind marcat la fiecare 300m cu banda adeziva, fara ca firul sa fie intrerupt.Mai multe detalii

34,20 lei cu taxe

-10%

38,00 lei cu taxe

Produs nou

Monofilamentul TAZURA M-LINE PORTOCALIU  nu se "matuieste", nu isi schimba culoarea si nu devine rigid, asa cum se intampla cu majoritatea firelor colorate in masa, cu structura opaca, chiar de la primele folosiri.
TAZURA M-LINE PORTOCALIU prin maleabilitate asigura lanseuri lungi, iar rezistenta  completeaza principalele caracteristici ale acestui monofilament apreciat in randul pescarilor pentru calitatea oferita la un pret decent.
Firul are elongatie scazuta si este recomandat inclusiv pescuitului plantat la mare distanta, oferind prin aceasta caracteristica un bun control al pestilor.
Monofilamentul se pastreaza foarte bine in timp avand un material rezistent la factorii chimici din natura si la radiatiile UV.

Tamburii contin 1200m monofilament si si sunt disponibili in sapte dimensiuni:
- 0,20mm - 8,40kg
- 0,23mm - 10,3kg
- 0,25mm - 12,4kg
- 0,27mm - 14,1kg
- 0,30mm - 15,7kg
- 0,35mm - 18,1kg
- 0,40mm - 20,2kgComenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie