MONOFILAMENT M-LINE ROSU FLUO NEON 1200m

Monofilamentul M-LINE ROSU FLUO NEON vine cu o nuanta de rosu fluorescent obtinuta sub o tehnologie inovatoare ce asigura firului maxima  vizibilitate pe timp de zi, dar si  pe timp de noapte, aspect inca nerealizat  pe firele colorate in rosu sau portocaliu.
M-LINE ROSU FLUO NEON devine reflectorizant sub lumina lanternei, iar in cazul lanternelor cu lumina fluorescenta albastra firul da senzatia ca lumineaza efectiv.    
M-LINE ROSU FLUO NEON este un monofilament exclusiv Dan Mitranescu. 
In acest fel putem garanta calitatea, prospetimea si lungimea tronsoanelor. 
Mai multe detalii

37,00 lei cu taxe

Produs nou

Monofilamentul M-LINE ROSU FLUO NEON  nu se "matuieste", nu isi schimba culoarea si nu devine rigid in timp
M-LINE ROSU FLUO NEON are o structura cu un grad redus de transparenta, aspect ce mareste reflexia culorii in prezenta luminii. 
Prin maleabilitate asigura lanseuri lungi, prin culoare inovatoare asigura maxima vizibilitate atat ziua cat si noaptea, iar rezistenta  completeaza principalele caracteristici ale acestui monofilament cu calitate ridicata.
Firul are elongatie scazuta si este recomandat inclusiv pescuitului plantat la mare distanta, oferind prin aceasta caracteristica un bun control al pestilor.
Monofilamentul se pastreaza foarte bine in timp avand un material rezistent la factorii chimici din natura si la radiatiile UV.

Tamburii contin 1200m monofilament si si sunt disponibili in opt dimensiuni:
- 0,18mm - 6,20kg
- 0,20mm - 8,40kg
- 0,23mm - 10,3kg
- 0,25mm - 12,4kg
- 0,27mm - 14,1kg
- 0,30mm - 15,7kg
- 0,35mm - 18,1kg
- 0,40mm - 20,2kg
Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie