CONTOR MASURAT FIRE PESCUIT BARACUDA

Dispozitiv pentru masurat firele de pescuit, aplicabil pe lanseta.
Contor cu posibilitatea de a masura pana la 999m, dupa care numaratoarea incepe de la zero.

Mai multe detalii

38,00 lei cu taxe

508

Produs nou

Contorul pentru masurat fire este prevazut cu un sistem de fixare pe lanseta si se poate folosi atat pentru masurat lungimea firelor cu care se incarca mulineta, dar si efectiv in pescuit, in cazul in care plantam si dorim sa ducem monturile la aceeasi distanta.
Totodata contorul se poate folosi pentru a verifica lungimea la care am lansat, atunci cand recuperam firul.
Recomandam ca firul sa inconjoare rola contorului ( nu doar tangential) atunci cand masurati firele, deoarece in aceasta situatie erorile sunt minime.
Dispozitivul este rezistent si precis, produsul fiind testat direct de noi pe masina de tras fire a magazinului, situatie in care, dupa cateva sute de mii de metrii de fir tras, inca nu prezinta urme de uzura sau sa dea erori.
Atentie, contorul este calculat sa masoare corect pentru raza reala a  rolei. Cu cat diametrul firului de masurat creste si implicit creste raza de rotatie a rolei,  pot exista mici diferente intre ce arata contorul si lungimea reala a firului masurat.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie