UNDITA - VARGA HAKUYO PERFECT CX-1

Undita HAKUYO PERFECT CX-1 este confectionata din carbon si iese in evidenta prin greutatea redusa, rezistenta si linia pe care si-o pastreaza, varga ramanand perfect dreapta atunci cand este tinuta orizontal. 
Ranforsarea cu kevlar ridica standardul acestei vergi de carbon la cel mai inalt nivel, chiar si pentru cei mai pretentiosi pescari de stationar.

Mai multe detalii

185,00 lei cu taxe

Produs nou

Varga HAKUYO PERFECT CX-1 are lungimea de transport de 126cm si este disponibila in trei dimensiuni :
5m - 210g 
6m - 290g 
7m - 390g

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie