UMBRELA HAKUYO PROFI 220cm HY-015

Umbrela HAKUYO PROFI 220 pentru pescuit prezinta materiale si finisaje de calitate, panza fiind  din Nylon-PA. 
Umbrela dispune de un sistem inovator de inclinare.

Mai multe detalii

210,00 lei cu taxe

1021

Produs nou

Umbrel PROFI pentru soare sau ploaie de la Hakuyo prezinta urmatoarele caracteristici:
- panza cu densitate ridcata pentru o diminuare maxima a patrunderii razelor solare sau a apei de ploaie.
- structura de rezistenta a umbrelei este solida, din profile mai groase in comparatie cu modelele uzuale, spitele umbrelei fiind complet imbracate in plastic . Astfel, pe langa imbunatatirea aspectului, se realizeaza si o rezistenta maxima a partilor otelite la rugina.
- sistem inovator de inclinare ce asigura o plaja larga de pozitii in care umbrela poate sa fie aplecata.
- paravan pentru pentru vant, ploaie sau soare prevazut cu fermoar de calitate si fereastra.
- sistem solid, sigur si usor de utilizat pentru fixarea umbrelei in pozitia deschis.
- piciorul umbrelei este confectionat din teava groasa de duraluminiu, sistemul fiind telescopic si putand sa ajunga pana la  inaltimea de 180cm.
- umbrela este prevazuta cu "furca" pentru o fixare sigura in pamant.

Husa pentru transport este din material de calitate si are dimensiunile: lungime 120cm si diametru 12cm.
Greutate 2kg.

Diametru umbrelei pentru pescuit este de 220cm. ( dimensiunea este data de lungimea spitelor intinse. Valabil la toate umbrelele. Acoperirea utila se reduce cu aproximativ 10% datorita arcuirii spitelor atunci cand umbrela este montata si astfel ajunge la un diametru util de 200cm. )

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie