SWINGER HAKUYO MKM3

Swinger HAKUYO model 2017 prevazut cu cap de prindere a firului tip MKM3.

Mai multe detalii

29,00 lei cu taxe

Produs nou

Swingerul HAKUYO MKM3 2017 este prevazut cu led  pentru semnalizarea  pe timp de noapte.
Mufa jack  la 90 grade pentru o conectare usoara la orice tip de avertizor.
Limitator de cursa pentru ca semnalizatorul sa nu loveasca in avertizorul electronic sau pichet.
Partile metalice inoxidabile.
Greutate reglabila de 70g. In comparatie cu modelul anterior, greutatea isi mareste puterea de intindere a firului cat si cursa, aspecte datorate repozitionarii tijei fata de axul swingerului.
Culori disponibile : MOV, GALBEN, ROSU, VERDE, PORTOCALIU, ALBASTRU.Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie