SET 4 SWINGERE CU CAP TAZURA MKM3

Noul model de swinger cu cap de prindere a firului TAZURA MKM3 prezinta materiale cu calitate ridicata si finisaje pe masura. 
Swingerul este prevazut cu greutate reglabila de 70g. Capul de prindere a firului  prezinta o functionalitate fara cusur, acest model de prindere fiind pe departe cel mai apreciat de pescarii de crap datorita faptului ca functioneaza la fel de bine indiferent de grosimea firului folosit pe lanseta.  
Setul este prevazut cu penar si contine urmatoarele culori:
rosu, verde, albastru, galben.


Mai multe detalii

180,00 lei cu taxe

1857

Produs nou

Swingerele cu cap prindere a firului Tazura MKM3 prezinta urmatoarele caracteristici:

- CAP PRINDERE TIP MKM3 cu un design nou, patentat, cu un contrast placut intre culoarea aprinsa a capacului si culoare neagra a corpului.  Capul swingerului pezinta finisaje de apreciat datorate imbinarii perfecte a pieselor componente. Balamaua este cromata si functioneaza fara cusur.
GREUTATE REGLABILA PE TIJA.  Swingerele sunt prevazute cu greutate 70g, reglabila pe tija.
- LED ILUMINARE. Swingerele sunt prevazute cu led si mufa universala de 2,5mm pentru conectarea la avertizor.
- TALPA DETASABILA. In situatia in care la transport se doreste pastrarea avertizorilor pe suport, swingerul se poate detasa de avertizor desfacand talpa.  Swingerul se monteaza pe talpa  rasucind din partea stanga catre dreapta si se demonteaza in sens invers.

Setul este prevazut cu penar (EastShark) si contine urmatoarele culori:  rosu, verde, albastru, galben.

* MODELUL ESTE INREGISTRAT LA OFICIUL UNIUNII EUROPENE PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA:
- NR. 008583066-0001 - CAP SWINGER
Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie