SET 4 SWINGERE HAKUYO MKM4 COLOR

Swingerele Hakuyo MKM4 au cap de prindere a firului pe baza de bile magnetice si si sunt prevazute cu talpica detasabila.

Mai multe detalii

255,00 lei cu taxe

1822

Produs nou

Setul include culorile rosu, albastru, verde si galben. 
Sistem de prindere a firului cu bile magnetice. 
Prevazut cu greutate reglabila de 80g

Swingerele au incorporat led si se pot conecta la avertizorul sonor pentru semnalizarea pe timp de noapte.
Mufa jack  la 90 grade pentru o conectare usoara la orice tip de avertizor
Talpica detasabila prin rasucire laterala.
Setul de patru swingere Hakuyo MKM4 este prevazut cu penar pentru trasport.

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie