SWINGER MINI FEEDER LUMINO

Swinger cu dimensiuni reduse recomandat in special pentru pescuitul la feeder, dar si in toate situatiile in care se doreste un sistem de avertizare cat mai compact.
Culori disponibile: rosu, verde, galben, albastru.

Mai multe detalii

41,00 lei cu taxe

Produs nou

Swingerul mini pentru feeder are cap de prindere a firului prevazut cu bile presate elastic si functioneaza perfect in special cu firele subtiri.
Swingerul este prevazut cu led si cu mufa jack universala pentru conectarea la avertizor. 
Greutatea pentru tensionarea firului are aproximativ 30g si poate fi reglata in functie de pozitionarea pe tija.
Balamaua este construita solid si nu are jocuri laterale.
Culori disponibile: rosu, verde, galben si albastru.

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie