SET 4 SWINGERE MOV TAZURA MKM3 CU DUBLU CONECTOR SI SISTEM TENSIONARE

Noul model de swinger Tazura prezinta facilitati inovatoare in utilizare, materiale cu calitate ridicata si finisaje pe masura. 
Modelul prezinta o inovatie adusa de Dan Mitranescu avertizoarelor, respectiv un  dublu conector rapid  pentru swinger si avertizor, detine greutate reglabila 20g-80g si  buton de tensionare reglabil in trei trepte de pana la 160g. Capul de prindere a firului este tip MKM3 si prezinta o functionalitate fara cusur, acest model de prindere fiind pe departe cel mai apreciat de pescarii de crap.  
Setul este prevazut cu penar si contine 4 swingere culoarea mov.

*MODELUL ESTE INREGISTRAT LA OFICIUL UNIUNII EUROPENE PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA:
- NR. 008579486-0001 - DUBLU CONECTOR RAPID
- NR. 008583066-0001 - CAP SWINGER




Mai multe detalii

250,00 lei cu taxe

1376 TSP

Produs nou

Swingerele Tazura MKM3 prezinta urmatoarele caracteristici:
- DUBLU CONECTOR RAPID pentru swinger si avertizor, inovatie adusa de Dan Mitranescu ce ofera o fixare rapida la suport a celor doua componente, fara nici cel mai mic joc si in acelasi timp cu un aspect de apreciat in raport cu sistemele clasice de conectori rapizi.
- CAP PRINDERE TIP MKM3 cu un design nou, patentat, cu un contrast placut intre culoarea aprinsa a capacului si culoare neagra a corpului.  Capul swingerului pezinta finisaje de apreciat datorate imbinarii perfecte a pieselor componente. Balamaua este cromata si functioneaza fara cusur.
- SISTEM TENSIONARE  in trei trepte cu dublu arc ( un arc pentru fixarea pe pozitie a butonului si un arc pentru tensionarea sistemului).  Pe pozitia 0 arcul nu actioneaza, pe pozitia 1 arcul mareste forta de intindere cu 40g, iar pe pozitia 2 mareste forta de intindere cu 80g. 
- GREUTATE REGLABILA PE TIJA CU SISTEM DE FIXARE.  Noul model de greutate conceput de Dan Mitranescu confera posibilitatea ca aceasta sa se fixeze ferm pe pozitia dorita prin strangerea piulitei cu cap randalinat. Pentru mutarea greutatii pe tija se desface piulita un gang, dupa care se strange pe noua pozitie.
- Led  pentru iluminarea pe timp de noapte si mufa universala de 2,5mm pentru conectarea la avertizor.

Setul este prevazut cu penar si contine 4 swingere culoarea mov.


MODELUL ESTE INREGISTRAT LA OFICIUL UNIUNII EUROPENE PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA:
- NR. 008579486-0001 - DUBLU CONECTOR RAPID
- NR. 008583066-0001 - CAP SWINGER


ATRAGEM ATENTIA CA REPRODUCEREA MODELULUI ESTE ILEGALA!






Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie