SET 4 SWINGERE HAKUYO MKM3 M

Cel mai nou model de swingere de la HAKUYO vine sub denumirea de MKM3 si sub un aspect fara cusur, inglobeaza o functionalitate perfecta, atat pe toata gama de dimensiuni de fire, cat si in conditii diversificate de pescuit.  
Setul contine culorile: ROSU, VERDE, ALBASTRU, MOV .

Mai multe detalii

190,00 lei cu taxe

1228

Produs nou

Setul contine culorile : rosu , verde , albastru si mov.
Printre facilitatile pe care le ofera modelul de swinger HAKUYO MKM3 amintim :
Sistem de prindere a firului tip MK3 prevazut cu greutate reglabila de 90g.
Led integrat pentru semnalizarea  pe timp de noapte.
Mufa jack  la 90 grade pentru o conectare usoara la orice tip de avertizor.
Limitator de cursa pentru ca semnalizatorul sa nu loveasca in avertizorul electronic sau pichet.
Partile metalice de culoare neagra.

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie