SUPORT LANSETA RABATABIL BARCA

Suport de lanseta pentru barca cu posibilitate de fixare verticala si orizontala.

Mai multe detalii

45,00 lei cu taxe

440

Produs nou

Suportul de barca pentru lansete este confectionat din aluminiu si plastic cu rezistenta ridicata. Are posibilitatea de rabatare pentru a nu ocupa spatiul atunci cand nu este folosit.
Acest suport poate fi atasat de barca atat in plan orizontal cat si in plan vertical, avand posibilitatea de schimbare a menghinei pe doua fete perpendiculare.
Dispozitivul se poate regla pentru a sustine lanseta in orice pozitie se doreste, avand posibilitatea sa se fixeze atat prin rotatie , cat si sus-jos.
Fixare ferma a pozitiei dorite prin surub.
Greutate 420g.
Deschidere menghina 48mm.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie