MONTURA HELICOPTER CU VARNIS SILICONIC SI PLUMB 90G Mărește

MONTURA HELICOPTER CU VARNIS SILICONIC SI PLUMB 90G

Montura este confectionata din materiale testate in regim de competitii.
Firul textil folosit  este Hakuyo Maxxx Camouflage, cu diametrul de 0.25mm / 39kg la ac, respectiv 0.30mm / 47kg linia principala.
Carligele de pe montura sunt Hakuyo Force nr.2 sau nr.4, in functie de cerinta clientului, si sunt legate la 16cm cu "fir de par" de 27mm, lungime ce se poate ajusta cu ajutorul varnisului de pe ac.Totodata pe "firul de par" este montat si un opritor, ce ajuta la pozitionarea corecta a momelii.
Plumbul folosit are 90g si este vopsit electrostatic.
Vartejul  Hakuyo nr.4 este culisant pe fir,avand dimensiunea si rezistenta necesara pentru a face fata solicitarilor aparute in timpul drilului.

6,00 lei cu taxe

Produs nou

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie