MONTURA CU MOMITOR MV2 - 60G Mărește

MONTURA CU MOMITOR MV2 - 60G

Montura este confectionata din materiale  testate in regim de competitii.
Firul textil folosit  este Hakuyo Maxxx Camouflage, cu diametrul de 0.25mm/ 39kg la ac, respectiv 0.30mm / 47kg linia principala.

Mai multe detalii

6,00 lei cu taxe

Produs nou

Carligele de pe montura sunt Hakuyo Slim nr.2, nr.4 sau nr.6,  si sunt legate la 10cm cu "fir de par" de 30mm, lungime ce se poate ajusta cu ajutorul varnisului de pe ac.
Totodata pe "firul de par" este montat si un opritor ce ajuta la pozitionarea corecta a momelii.
Momitorul folosit are 60g  si este vopsit electrostatic.
Vartejul Hakuyo nr.4 are dimensiunea potrivita pentru a se fixa  in sistemul de autointepare al momitorului.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie