SCAUN BARACUDA C Mărește

SCAUN BARACUDA C

Scaun pentru pescuitul la crap cu spatar reglabil, cu cotiere si picioare ajustabile (pozitionarea sezutului scaunului fata de pamant variaza intre 34cm-43cm).

Mai multe detalii

350,00 lei cu taxe

990

Produs nou

Caracteristici scaun C - pentru pescuitul la crap

Scaun pentru pescuitul la crap cu spatar reglabil, cu cotiere si picioare ajustabile (pozitionarea sezutului scaunului fata de pamant variaza intre 34cm-43cm)
Material gros „Oxford“ 600x300D
Este dotat cu un invelis matlasat detasabil. Pentru sezonul rece, se recomanda montarea invelisului matlasat iar pentru sezonul cald este indicata scoaterea acestui invelis si folosirea scaunului cu materialul de baza de tip plasa, pentru cresterea confortului
Cadru foarte rezistent din aluminiu, inzestrat cu ranforsari suplimentare
Sistem metalic de rabatare a spatarului (A)
Extremitatile picioarelor sunt supradimensionate, cu gheare metalice de fixare (B) (optionale) adaptate oricarui tip de sol
Este dotat pe laterale cu gentuta si suport pentru sticla
Pernuta din piele ecologica, cu sistem de culisare (C) pe inaltimea spatarului, pentru un confort sporit al persoanelor care sufera de afectiuni ale coloanei vertebrale.
Dimensiuni spatar (cm): 47x62
Dimensiuni sezut (cm): 47x52
Dimensiune perna (cm): 16x34
Greutate: 6kg
Geanta pentru transport

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie