SCAUN BARACUDA HYC 022 ECO

Scaunul BARACUDA HYC 022 ECO cu spatar reglabil este prevazut cu un material inovator ( ECO ) ce asigura o buna respirabilitate pe timp calduros, dar si retinerea caldurii in zilele  reci.

Mai multe detalii

520,00 lei cu taxe

712

Produs nou

Scaunul pentru pescuit la crap  BARACUDA ECO are cotierele acoperite cu neopren si picioare ajustabile.
Materialul de baza este Oxford 600x300D, ce confera o rezistenta maxima la uzura sau tensionari, peste care a fost  aplicat un material inovator (ECO) gros dar si foarte moale,  confortabil si usor, o saltea de neegalat in acest moment in domeniul scaunelor de crap. in plus, aceasta saltea este si anti-agatare.
Cadru foarte rezistent din aluminiu dotat cu ranforsari suplimentare.
Extremitatile picioarelor sunt supradimensionate, conferind o mult mai buna stabilitate, indiferent de tipul de sol.
Sistem de fixare al componentelor prin cleme elastice.

Dimensiuni spatar (cm): 53x70
Dimensiuni sezut (cm): 56x63
Inaltimea sezutului fata de pamant se poate regla intre 35cm si 46cm.
Grosime sezut: 3cm cu perne groase de 6cm
Greutate: 7,9kg

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie