SCAUN BARACUDA HYB010C-AL Mărește

SCAUN BARACUDA HYB010C-AL

Scaun pentru pescuitul la crap cu spatar reglabil, cu cotiere si picioare ajustabile (pozitionarea sezutului scaunului fata de pamant variaza intre 36cm-50cm).

Mai multe detalii

520,00 lei cu taxe

1153

Produs nou

Scaun pentru pescuitul la crap. 

CARACTERISTICI:

Material gros „Oxford“ 600x300D
Cadru foarte rezistent din aluminiu, inzestrat cu ranforsari suplimentare
Dimensiuni spatar scaun (cm): 60x70
Dimensiuni sezut scaun (cm): 60x63
Grosime sezut: 2cm (cu zona anti-agatare pentru sezut si zona lombara de 2,5cm)
Greutate scaun: 7,95kg
Este dotat cu o extensie, putand fi transformat in pat (cu dimensiunile totale de 196x60cm)
Dimensiuni extensie (cm): 60x66
Greutate extensie: 2,64kg

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie