SCAUN BARACUDA HYC022-UC

Scaunul pt. pescuitul la crap HYC 022-UC este un scaun pentru pescuitul la crap cu spatar reglabil, cu cotiere (acoperite cu neopren) si picioare ajustabile (inaltimea sezutului fata de pamant variaza intre 30cm-44cm)

Mai multe detalii

460,00 lei cu taxe

1049

Produs nou

Caracteristici scaun pentru pescuitul la crap HYC 022-UC 

Scaun pentru pescuitul la crap cu spatar reglabil, cu cotiere (acoperite cu neopren) si picioare ajustabile (inaltimea sezutului fata de pamant variaza intre 30cm-44cm)
Material gros Oxford 600x300D, peste care este aplicat un material inovator (ECO) gros dar si foarte moale, foarte confortabil si usor, o saltea de neegalat in acest moment in domeniul scaunelor de crap. in plus, aceasta saltea este si anti-agatare
Cadru foarte rezistent din aluminiu dotat cu ranforsari suplimentare
Extremitatile picioarelor sunt supradimensionate, conferind o mult mai buna stabilitate, indiferent de tipul de sol.
dimensiuni spatar (cm): 54x65
dimensiuni sezut (cm): 55x58
grosime sezut: 4cm 
greutate: 7,4kg

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie