SALTEA DE CANTARIRE CRAP HAKUYO

Saltea pentru cantarit crap din material solid, prevazuta cu tije  din fibra de sticla demontabile.

Mai multe detalii

87,00 lei cu taxe

1061

Produs nou

Salteaua de crap de la Hakuyo are o constructie robusta pentru o folosire indelungata.
Este prevazuta cu plasa de scurgere a apei  in partea inferioara, cu manere prelungite cu bretele solide pentru transportul pestilor foarte mari si cu snururi pentru agatarea de cantar.
Salteaua are fermoare laterare pentru siguranta pestelui la cantarire, cat si pentru a inlesni eliberarea acestuia.
Salteaua are in partea superioara tije solide din fibra de sticla, acestea avand posibilitatea de a se demonta in vederea compactarii saltelei la transport.
Materialul husei este impermeabil si se usuca rapid.
Salteaua este prevazuta cu husa pentru transport.

Dimensiuni saltea: Lungime 120cm x Adancime: 68cm

Dimensiuni husa transport: 70cm x 12cm x 5cm.

Greutate: 800g

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie