RACHETA NADIRE MEDIE CU DESCHIDERE LATERALA

Racheta pentru nadit medie confectionata din material plastic rezistent.  Este prevazuta cu balama metalica si sistem de clipsare  ce deschide automat clapeta laterala la impactul cu apa.

Mai multe detalii

18,00 lei cu taxe

949

Produs nou

Racheta de nadit are o greutate proprie de 40g si accepta pana la 80g nada, astfel ajungand la masa optima pentru a putea fi utilizata cu majoritatea lansetelor destinate naditului, asigurand in acest fel cele mai lungi lanseuri atunci cand se doreste naditul la mare distanta.
Racheta de nadit are o foarte buna directie in aruncare datorita prinderii rigide si a stabilizatorului aerodinamic plasat in spatele corpului rachetei.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie