FLOTOR PENTRU RACHETE DE NADIT

Plutitor din spuma de inalta densitate ce se poate atasa pe orice racheta de nadit, avand rolul de a sustine ansamblul la suprafata apei, aspect ce ofera o recuperare mai usoara.
Totodata plutitorul da posibilitatea ca racheta sa fie recuperata in caz ca se rupe firul la lansare.
Flotorul nu afecteaza distanta de lansare.

Mai multe detalii

1,60 lei cu taxe

584

Produs nou

Flotoarele pentru rachete de nadit sunt fabricate in doua variante de flotabilitate:
Culoarea poate sa difere in functie de lot, in poza fiind o varianta colorata, pentru a se distinge forma mai usor.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie