RACHETA NADIRE DOUA CULORI MEDIE

Racheta  medie,  destinata naditului la distante mari.
Greutate proprie 50 g.
Accepta pana la 80g nada.

Mai multe detalii

10,00 lei cu taxe

488

Produs nou

Balama plina, cu ax metalic .
Arc mai gros pentru dispozitivul de clipsare, ce asigura o inchidere ferma a rachetei.
Datorita incarcarii cu greutatea optima pentru majoritatea lansetelor de crap ( 100 - 130g ), aceasta racheta este varianta care atinge cele mai mari distante la nadire, cu 10-15m mai mult decat modelul mare.
Acest lucru este datorat faptului ca racheta mare, incarcata la maximum, atinge 180g si iese din parametrii lansetelor cu mult, iar daca este incarcat mai putin, pentru a avea o greutate optima aruncarii , atunci nada joaca in interior si da batai laterale rachetei, diminuand astfel lansarea.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie