CUPA NADIRE CU PLUTITOR

Simpla, usoara si in acelasi timp foarte rezistenta, aceasta catapulta poate lansa bulgarii de nada pana la 160m in functie de lanseta folosita, cupa de nadire fiind unul dintre accesoriile indispensabili cand vorbim de naditul cu bulgari la distanta.

Mai multe detalii

18,00 lei cu taxe

442

Produs nou

Datorita formei cat si a materialelor flexibile din care este facuta , catapulta se "intoarce" in aer foarte repede, eliberand bulgarele fara sa ii afecteze traiectoria.
Cupa de nadire pluteste si se poate recupera usor datorita fantelor  pe care le are facute special, cu scopul de a nu se incarca cu apa.
Se pot folosi bulgari cu diametre intre 40 mm si 60 mm in functie de puterea lansetei si distanta la care se  doreste nadirea.

Pentru ca sa functioneze cat mai bine cupa de nadit, trebuiesc folosite fire subtiri pe lansetele aferente. Desi pare ca nu este necesar acest lucru, totusi frecarea cu inelele a firelor  groase mareste timpul in care cupa elibereaza bulgarele dupa lansare, iar recuperarea este mai greoaie si cu timpi pierduti. Un monofilament de 0,25 cu inaintas textil este  varianta optima de folosire a cupelor de nadit.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie