RACHETA NADIT MEDIE PLUTITOARE

Super pret pentru un produs de maxima calitate !
Racheta detine o proprietate aparte, respectiv faptul ca pluteste.  
Greutate extrem de redusa. Numai 40g !  
Functionare impecabila, materiale de calitate.

Mai multe detalii

9,80 lei cu taxe

-30%

14,00 lei cu taxe

1170

Produs nou

Racheta pentru nadit nu se scufuna dupa lansare si se poate recupera rapid, fara sa mai fie trasa greu prin masa apei, secunde bune, asa cum se intampla in cazul multor alte rachete de nadit.
Un alt avantaj oferit de aceasta racheta este faptul ca are o greutate cu 25% mai mica in comparatie cu produse similare.
Racheta are numai 40g, accepta pana la 80g nada, iar acest lucru o incadreaza intr-o masa totala cu care se pot face cele mai lungi lanseuri cu majoritatea lansetelor de crap.
Sistem de inchidere cu functionare perfecta.
Materialele de calitate cu risc redus de spargere sau deformare.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie