POP-UP FOAM BALL 10mm

Pop-up cu suprafata texturata din spuma elastica.
O foarte buna momeala de carlig, ce se poate folosi atat simpla, cat si in combinatie cu alte momeli. 
Disponibile patru variante de culoare : ROSU , VERDE , GALBEN , PORTOCALIU .

Mai multe detalii

5,00 lei cu taxe

Produs nou

Materialul special din care sunt facute aceste pop-up-uri confera o foarte buna rezistenta mecanica in utilizare, flotabilitate mare si textura ce imita foarte bine boiliesurile descompuse.
Culorile sunt  durabile , materialul fiind colorat in masa.
Elasticitatea materialului inchide seria calitatilor unui pop-up perfect.
Setul contine 10 pop-up-uri cu diametrul mediu de 10mm.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie