PLUMB MARKER

Plumb special pentru marker, prevazut cu proeminente laterale ce ajuta la o buna  sondarea a zonei pe care vrem sa pescuim.
Modelul este realizat in atelierul nostru si are o forma special conceputa pentru a semnaliza atat zonele cu substrat tare sau praguri, cat si cele cu agataturi.

Mai multe detalii

6,00 lei cu taxe

233

Produs nou

Plumbul pentru marker este prevazut cu o tija rigida din otel inoxidabil de 10cm, cu rol de a elimina  posibilitatea blocarii vartejului in noroi si implicit asigura culisarea firului pentru o cat mai buna functionare a ansamblului. Plumbul de marker este prevazut cu vartej Nr.1 .
Totodata tija rigida asigura o trecere mai usoara a plumbului prin agataturi, parghia formata cu acesta reusint sa il ridice peste eventualele obstacole.
Greutatea plumbului este de 105 g .
Culoare verde inchis .

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.