TWISTER DM VERDE GLITER NEGRU PMT68 Mărește

TWISTER DM VERDE GLITER NEGRU PMT68

Twister din silicon moale, de foarte buna calitate, ce asigura pestisorului artificial supletea si vibratii chiar si in situatia in care naluca este purtata foarte lent prin apa.

Mai multe detalii

6,00 lei cu taxe

Produs nou

Twisterul-ul este disponibil in patru variante de lungime:

4cm  ( 10buc / plic ) - cu lungimea in pozitia de lucru de 60mm , diametrul 6mm, greutatea 2g.
5cm  ( 10buc / plic ) - cu lungimea in pozitia de lucru de 80mm , diametrul 8mm, greutatea 4g.
7cm  (  5buc / plic ) - cu lungimea in pozitia de lucru de 100mm , diametrul 10mm, greutatea 6g.
8cm  (  5buc / plic ) - cu lungimea in pozitia de lucru de 120mm , diametrul 12mm, greutatea 8g.

Pretul este pe plic.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie