PENAR TAMBURI REZERVA

Penar pentru tamburii de rezerva specifici mulinetelor de crap.
Penarul are o constructie semirigida, se inchide pe baza de fermoar, iar la interior este prevazut cu decupaje din placa de polietilena expandata, material elastic ce ofera o protectie sporita tamburilor.  Capacul penarului este prevazut la interior cu burete, aceasta avand rolul de a fixa tamburii si de a oferi protectie suplimentara in partea superioara a acestora.

Mai multe detalii

45,00 lei cu taxe

1304

Produs nou

Penarul  are decupaje de dimensiuni mari si accepta tamburi de dimensiuni maxime specifici mulinetelor de crap.
In penar pot intra patru tamburi cu diametrul de pana la 80mm.
Dimensiuni penar tamburi:
Lungime: 35cm
Latime: 15cm
Inaltime: 6,5cm.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie