PAT PLIANT BARACUDA HYB018 ECO

Patul pliant pentru pescuit BARACUDA HIB018 ECO este prevazut cu un material inovator ( ECO ) ce ofera avantaje suplimentare si anume o respirabilitate mai buna pe timp calduros, dar si pastrarea caldurii in zilele reci.
Patul este prevazut cu opt picioare, aspect  ce da rezistenta maxima ansamblului si o asezare sigura  in teren.

Mai multe detalii

720,00 lei cu taxe

711

Produs nou

Materialul ECO este gros dar si foarte moale, confortabil si usor, o saltea de neegalat in acest moment in domeniul paturilor de crap. in plus, aceasta saltea este si anti-agatare. Materialul este rezistent si se tensioneaza in functie de greutatea corpului cu snururile elastice de prindere pe laterale.
Patul Baracuda ECO este prevazut cu cadru foarte rezistent din aluminiu dotat cu ranforsari suplimentare.
Extremitatile picioarelor sunt supradimensionate, conferind o mult mai buna stabilitate, indiferent de tipul de sol.
Materialul de baza este  Oxford 600x300D, varianta ce ofera rezistenta maxima la uzura sau in sarcina.
Posibilitati multiple de pozitionare a spatarului, atunci cand scaunul este transformat in sezlong.
Sistem de fixare al componentelor prin cleme elastice.

Lungime: 203cm
Latime cadru: 72cm
Latime saltea: 81cm
inaltime: 32-43cm

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie