PAT PLIANT HYB037 Mărește

PAT PLIANT BARACUDA HYB037

Patul pentru pescuit de la BARACUDA HYB037 asigura la un pret accesibil confortul atat de necesar in partidele lungi petrecute pe malul baltii.

Mai multe detalii

490,00 lei cu taxe

068

Produs nou

Caracteristici pat pescuit BARACUDA HYB037 :
Lungime: 195cm
Latime: 73cm
Variatie inaltime pentru pozitia orizontala: 29-42cm
6 picioare reglabile pe inaltime
Se poate utiliza si ca fotoliu
Sistem de reglare a spatarului pentru diferite inclinatii
Materialul este rezistent si se tensioneaza in functie de greutatea corpului, cu snururile elastice de prindere pe laterale
In zona picioarelor este prevazut cu material de fas impermeabil, foarte usor de curatat.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie