MAMALIGA MOMITOR 1Kg Mărește

MAMALIGA MOMITOR 1Kg

DOAR IN MAGAZINUL FIZIC

Mamaliga ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind prima nada cu costuri reduse ce a facut dovada ca pescuitul de top nu se rezuma intotdeauna la momeli sofisticate.
Este baza nadei folosita de Dan Mitranescu in concursuri , castigatoare in nenumarate randuri.

Mai multe detalii

5,00 lei cu taxe

Produs nou

Cu un continut format din spartura de porumb , seminte , malai fin , pesmet  si aroma, mamaliga este o nada general valabila in pescuitul crapului si a pestilor pasnici. Unul dintre secretele ei este prospetimea. Din acest motiv comercializam aceasta nada  numai cu termen de valabilitate scurt, intotdeauna proaspata ( de cele mai multe ori calda ), nu o vidam si nu ii adaugam conservanti pentru a mari termenul de valabilitate. Din experienta stim ca aceste lucruri slabesc atractivitatea mamaligii ca nada si nu putem sa trecem peste acest aspect de dragul comertului.
Acesta este si motivul pentru care comercializam mamaliga numai in magazinul fizic, timpii de livrare prin curierat  fiind deja prea mari pentru ca produsul sa dea randament maxim.
Se pot face comenzi telefonice pentru cantitati mai mari ( concursuri) si astfel putem asigura maximum de prospetime.

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie