MULINETA HAKUYO FALCON 6500

Mulineta Hakuyo Falcon 6500 ofera o rulare silentioasa sustinuta de un mecanism performant.

Mai multe detalii

110,00 lei cu taxe

1255

Produs nou

Mulineta Falcon este prevazuta cu 7 rulmenti si un raport de recuperare de 4,9:1.
Mulineta are tambur de rezerva.

Tamburul mulinetei nu contine fir!
GREUTATE414g
DIAMETRU TAMBUR60mm
NR. RULMENTI7
RAPORT DE RECUPERARE4,9:1
CAPACITATE TAMBUR 1040 / 240m
CAPACITATE TAMBUR 20,40 / 240m

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie