SET 3 SAIBE PASLA ABRAZIV MULINETA SPINNING Mărește

SET 3 SAIBE PASLA ABRAZIV MULINETA SPINNING

Set de trei saibe din pasla pentru frana mulinetelor de spinning.

Mai multe detalii

5,00 lei cu taxe

1204

Produs nou

Saibele sunt confectionate din pasla cu abrazivitate ridicata, materialul fiind situat ca rapiditate in franare intre pasla clasica si carbontex.
Saibele de pasla se pot decupa la exterior pentru a se adapta mai multor tipuri de mulinete.

Dimensiuni saibe :
Diametru exterior: 20mm
Diametru interior : 10mm
Grosime : 1mm

Pret pe set .

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie