MULINETA TX 4000 HAKUYO

Mulineta HAKUYO TX4000 pastreaza caracteristicile modelului EY 3000 ,  castigul noului model  fiind dat de o greutate mai mica si de un design ce iese in evidenta.

Mai multe detalii

175,00 lei cu taxe

1066

Produs nou

Pe mulineta Hakuyo TX4000 gasim urmatoarele aspecte ce o evidentiaza  in gama spinning :
-Slow Oscillation , sistem ce demultiplica oscilatiile axului in raport cu viteza rotorului. Astfel se obtine o asezare perfecta a firului, reducand riscurile ca acesta sa se incurce la aruncare, aspectul asigurand inclusiv lanseurile lungi.
-Raport de recuperare mare de 6,2:1 ce suplineste dimensiunile mici ale mulinetei, atunci cand este nevoie de o recuperare rapida.
-Galet de dimensiuni mari pentru protejarea firului si o uzura redusa.
-Manivela pe filet cu fixare ferma in pinion. Aspectul anuleaza jocurile aferente mecanismului si asigura inclusiv plierea rapida a manivelei pentru transport. Acest lucru se realizeaza prin rotirea in sens invers a manivelei de 4 ori.
-Pinion cu ax din inox, prelucrat mecanic ( pinionul nu este turnat direct din zamac, cum se intalneste pe majoritatea mulinetelor ).
-Frana micrometrica cu reglare precisa.
-Corp usor raportat la robustetea mulinetei.
-Tambur metalic.
-11 rulmenti.
-Maner manivela din material Eva.
HUSAMATERIAL TEXTIL
GREUTATE260g
DIAMETRU TAMBUR50mm
NR. RULMENTI11
RAPORT DE RECUPERARE6,2 :1
CAPACITATE TAMBUR 10,25 - 320m
CAPACITATE TAMBUR 2NU ARE
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  200 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 15 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie