MULINETA TAZURA MX 6000 FEEDER

Noul model de mulineta TAZURA MX6000 FEEDER este destinat pescuitului la feeder atat pe lacuri cat si la Dunare.
Modelul pastreaza linia mulinetelor din seria MX, prezinta un aspect "slim", finisaje de calitate si este negru complet.

PRODUSUL INTA IN STOC IN  LUNA AUGUST 2023.




Mai multe detalii

160,00 lei cu taxe

1523

Produs nou

Mulineta TAZURA MX 6000 FEEDER prezinta caracteristici specifice mulinetelor de top, iar functionarea acesteia este pe masura.

Specificatii mulineta TAZURA MX6000 FEEDER:

- DBBG SYSTEM  (double ball bearing gear system)  Rulment suplimentar pe pinionul mic cu un rol major in fiabilitatea mulinetei.
Acest ultim rulment fixat intre pinionul mic si carcasa aduce un mare plus angrenajului deoarece in acea zona, la majoritatea mulinetelor, axul pinionului mic ruleaza direct pe plasticul carcasei, sub apasarea pinionului mare. In urma uzarii plasticului, unghiul dintre pinioane se modifica, acesta fiind  sursa huruitului mulinetelor in timp.  

- numar mare de rulmenti plasati in toate punctele cu risc crescut de uzura.  Rulmentii sunt inoxidabili si au protectie impotriva apei si a prafului. 

- galet supradimensionat.  Galetul mulinetei are dimensiuni mari, identic cu cel de pe mulinetele de crap. Acest aspect mareste considerabil fiabilitatea mecanismului aferent. Galetul este prevazut cu rulment. 

greutate redusa . Desi modelul prezinta angrenaje puternice, totusi, greutatea totala a mulinetei ramane una mica raportat la robustetea si dimenisiunea acesteia.

- manivela metalica, slim, cu infiletare direct  in pinion. Manivela este confectionata din aliaj rezistent si priezinta un aspect placut prin forma subtire. Manivela se infileteaza direct in pinion, eliminan astfel jocurile din acea zona. Manivela se poate folosi pe ambele parti ale mulinetei.

raport de recuperare  5,2 : 1  

frana rapida, de precizie cu discuri din CARBONTEX.   Mulineta prezinta o frana cu reglare precisa si alunecare constanta, fara fluctuatii. Aceasta este realizata din discuri carbntex, acest material fiind considerat  cel mai bun in realizarea sistemului de franare pe mulinete.

pinion presat la rece pentru intarirea suprafetei de contact.  Pinionul este prevazut cu ax filetat din bronz, iar acest lucru denota faptul ca prelucrarea pinionului a fost facuta mecanic si nu este realizat direct din turnare, asa cum se intampla in cazul mulinetelor cu angrenaje slabe calitativ.

- tamburi presati la rece pentru a obtine duritate maxima a materialului si posibilitatea de diminuare a greutatii prin subtierea acestuia. Astfel a fost obtinut un tambur cu o rezistenta marita la lovituri, ce nu se ambutiseaza la atingeri usoare ( ca in situatia celor din aluminiu netratat ) si cu o greutate redusa.

- rulment intre tambur si axul mulinetei pentru o functionare cat mai precisa a sistemului de franare si eliminarea riscurilor de uzura din acea zona.


Mulineta TAZURA MX 6000 FEEDER ruleaza silentios, iar acest lucru confera un plus de confort in utilizare si siguranta unei mulinete bine construita.



GREUTATE360g
DIAMETRU TAMBUR60mm
NR. RULMENTI9+1
RAPORT DE RECUPERARE5,2 : 1
CAPACITATE TAMBUR 10,25 - 300m
CAPACITATE TAMBUR 2se achizitioneaza separat
GARANTIEUN AN

Comenzile  peste  250 lei  beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.
Comenzile intre 100 si 200 lei  au cost transport 18 lei.
Comenzile intre  0 si 100 lei au cost transport 25 lei.

Costurile de transport sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului, in aria de acoperie Fan Courier.
Pentru destinatii in afara ariei de acoperire Fan Courier, costurile suplimentare se calculeaza automat in comanda ta si sunt notate in rubrica "Total livrare". In situatia in care doresti eliminarea acestor costuri suplimentare, poti specifica in comanda adresa celui mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul tau, urmand sa ridici coletul de la sediul respectiv.

La primirea coletelor, iti recomandam sa verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezinta urme de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, te rugam sa refuzi livrarea.
in cazul in care orice unitate, accesoriu sau document lipseste din pachet, te rugam sa ne anunti in termen de 48 de ore de la primire. in caz contrar, societatea noastra nu isi asuma nici o despagubire de  completare a pachetului, numai  contra cost. De aceea, te rugam sa verifici atent continutul intregului pachet , in conformitate cu cele mentionate in factura si in comanda.

Produse Asemanatoare

Produse din aceeasi categorie